Ervaringen

Dit zijn recensies van een aantal mensen die ik heb mogen begeleiden. Wil jij ook samen met mij aan de slag? Neem dan hier contact met mij op!  

 

Loes: "Ik ben heel blij met het trainingsschema dat Jimmy voor mij heeft gemaakt. Hij heeft al mijn wensen en blessures meegenomen in het schema en heeft me de oefeningen goed uitgelegd. 

 

Jimmy is zeer geduldig en rustig en geeft altijd snel en duidelijk antwoord op mijn tientallen vragen. Hij weet ook echt waar hij het over heeft. 

 

Daarnaast is het ook gewoon fijn en gezellig om met Jimmy te trainen. Ik ben fan!". 

Melanie: "Erg tevreden over de personal trainingen van Jimmy! Hij is professioneel, communiceert goed, drijft je tot het uiterste (maar wel tot hetgeen wat haalbaar voor je is) helpt je met het behalen van je doelen en geeft goede uitleg. Een echte aanrader voor als je met jezelf aan de slag wil gaan, zowel fysiek als mentaal! Het voelt vertrouwd. Top dus!". 

Tessa: "Samen met Jimmy gewerkt aan mijn persoonlijke doelstellingen en tot op heden steeds het gewenste resultaat gehaald. Jimmy heeft voor mij een persoonlijk trainingsschema en bijpassend (en haalbaar) eet schema gemaakt. Ik ben heel erg tevreden over mijn prive trainingen en raad Jimmy bij iedereen aan als personal trainer". 

Sanja: "Ik ben zeer tevreden over Jimmy en zijn kennis over fitness en ons plan waarop ik mijn doel wil behalen. Hij neemt de tijd en geeft goede uitleg. Ik ben nu net 2,5 mnd bezig en zie steeds meer progressie en voel mij elke dag sterker worden. Jimmy heeft geduld, kennis van zaken, communiceert duidelijk, schakelt snel en is een fijn persoon om samen mee te trainen!".Alexandra: "Super fijne begeleiding gehad! Doelen en wensen besproken, en op een fijne wijze ten uitvoer kunnen brengen. Jimmy weet te motiveren, en de focus op de juiste plek te leggen. Hij staat altijd open voor vragen en geeft op de juiste manier weer hoe beoogde doelen behaald kunnen worden. Prima schema's, goed balans! Een aanrader voor als je echt resultaat wilt behalen!".

Aletha: "Snel antwoord op je vragen. En een goed op maat gemaakt schema met de spullen die je in huis hebt. Schema kreeg ik ook snel waardoor ik snel aan de slag kon. Top en zeer tevreden!"

Junior: "Duidelijk verstand van zaken. Prima begeleiding en zorgt ervoor dat je de focus blijft houden. Resultaat heeft mijn verwachtingen duidelijk overtroffen".

Dennis: "Super fijn om in zo'n korte tijd snel in vorm te raken. Alles dankzij de zeer professionele begeleiding. Een oprechte aanrader!!".Michel: "Professioneel advies en erg goede begeleiding. Binnen no-time meer bereikt dan ik als eindresultaat voor ogen had". 

Robbin: "Hele fijne ervaring gehad met deze coach. Echt een aanrader als je wat wilt bereiken met je lichaam".

Dexter: "Snel en het gewenste resultaat in een korte periode. Klaar voor de zomer!".

Paul: "Een duidelijk schema, wat helpt bij een goed resultaat.. Top!!".Noemi: "Goede coaching, erg motiverend!". 

Walter: "Hele fijne begeleiding en duidelijk advies!".


Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube
E-Mail
E-Mail

 

 

ING Bank - NL79 INGB 0796 5423 25

 KvK nummer - 75990040